Zaken doen?

“Ik betrek actief nieuwe generatie in waardecreatie, ik zet ze in de driver’s seat”
Activeren van nieuwe generaties-ruimte creëren om nieuwe skills uit te oefenen-toelieden naar werk/baan kansen-ruimte maken om hen hun nieuwe oplossingen en benaderingen te laten demonstreren (streetwise).

“Ik activeer netwerken gedurende process stappen in transities en transformaties”
activeren van sociaal kapitaal in en tussen organisaties in strategische processen en verander management.

“Ik help coalities om te beginnen en te transformeren op persoonlijk- groeps- en organisatie niveau”
Overzien van complexe situaties en in situaties realiseren waar vanuit co-creatie en beleving al doende samen geleerd en gebouwd wordt met een kleine groep inbrekers in ‘ oude systemen’; manieren vinden om ruimte te zien en te maken om met specifieke kansen aan de slag te gaan en parallel een duurzame oplossing te realiseren.

 zaken

Op basis van uw vraag van u zelf, uw organisatie of uw regio ga ik graag met u in gesprek hoe ik een rol kan spelen om aan de hand van het juiste proces met uw uitdaging aan de slag te gaan en de juist instrumenten. Dit proces bestaat meestal uit de volgende elementen of een combinatie hiervan.

  • Inspiration
  • Exploration
  • Innovation
  • Reflection
  • Implementation

“HUMAN FLOURISHING IS NOT A MECHANICAL PROCESS, IT’S AN ORGANIC PROCESS. AND YOU CAN NOT PREDICT THE OUTCOME OF HUMAN DEVELOPMENT. ALL YOU CAN DO, LIKE A FARMER, IS CREATE THE CONDITIONS UNDER WHICH THEY WILL BEGIN TO FLOURISH.” Sir Ken Robinson

Samen leggen we de voedingsbodem aan, de vraag is aan hoe u hoe diep u wilt ploegen, wat en hoe lang we gaan bouwen!

"Feeding the world by harvesting the future"